Kat in de kijker

Mees, gecastreerde kater

Mees was maar een zielig hoopje kat toen hij bij ons binnenkwam. Verstoppen naast de kattenbak en amper durven bewegen. Nu ja, de helft van de katten die binnenkomen zijn zo een beetje als Mees. Hoe zou je zelf zijn? Maar het is aan ons om de katten te helpen uit hun schulp te laten komen en zich – zo goed als het kan op een asiel – thuis te laten voelen.

Ondertussen is Mees verhuisd naar de grote kattenruimte. Daar vertoont hij bijna hetzelfde gedrag als in de quarantaine. Hij vindt deze omgeving weer heel indrukwekkend. Gelukkig heeft hij zichzelf wel een knusse plekje gegeven. Als je hem daar zo ziet zitten dan verwacht je dat hij elk moment zal weg spurten van zodra je hem zou benaderen (dat zie je vooral op de tweede foto). Dit gebeurt gelukkig niet, maar Mees gaat blazen. Gelukkig is dat bluf en als je hem dan gewoon aanraakt en kriebelt in z’n hals geeft dan geeft Mees zich helemaal over. Meer nog! Hij vindt het zelfs geweldig en ontdooit helemaal. Het straffe is zelfs dat hij dan zo schattig in een bolletje gaat liggen, half op z’n rug en je dan met fonkelende oogjes aankijkt. Je weet wel; Op zo’n manier dat een kat jou uitnodigt om verder te kriebelen en kroelen. Hij kan er dan echt geen genoeg meer van krijgen.

Kortom Mees is ├ęcht een super lieve en aandoenlijke kater. Hij zal zeker goed kunnen gedijen op een appartement. Daar is het altijd veilig en veranderd er weinig. ­čśë

Mees is gecastreerd, gechipt en inge├źnt.

Wil je hem graag ontmoeten? Maak dan een afspraak door een mail te sturen naar dierenasiel-canina@skynet.be. Geef daarbij zeker een beschrijving van uw woon-, werk- en gezinssituatie.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/u75628p74612/domains/dierenasielcanina.be/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/u75628p74612/domains/dierenasielcanina.be/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/u75628p74...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/u75628p74612/domains/dierenasielcanina.be/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52