Facebook

succesverhalen

Helaas is het wegens tijdgebrek moeilijk om dit deel van de website up-to-date te houden. We vinden het uiteraard wel erg leuk om een berichtje te ontvangen van uw nieuwe huisgenot na adoptie. Dit kan via e-mail of op onze Facebook pagina.

Wayne

Het gaat goed met Wayne.
Hij begint stilaan aan het huiselijk leven te wennen. De zetel heeft ondertussen zijn voorkeur gekregen boven zijn mand. Hij begint ook meer en meer buiten op de koer zijn ding te doen ipv binnen. Binnenkort aan de leiband! Ik geef hem wel drinken onder controle want soms kan die blijven drinken en dus ook plassen. Waarschijnlijk omdat hij niet weet wat anders doen of omdat hij op de fokkerij amper water kreeg. Hopelijk geen ziekte... Aleja hij vertoont geen andere symptomen so far. Over symptomen gesproken, de woensdag wordt hij gecastreerd! Hier valt het allemaal vest mee. Hij heeft nog maar twee keer geprobeerd om het huis hier te markeren, voor de rest plast hij zoals een meisje. hihi.
Gisteren ben ik een kalfsbot gaan halen om bouillon van te trekken en voor Waynes amusement.
Voor de rest is hij ook heel sociaal naar andere honden. Aan de leiband kijkt hij er zelfs niet naar om en van kleine keffende trekkende hondjes is hij bang. Hij gromt daar zelfs naar als ze te dicht komen. Van Arthur is hij niet bang, zij vormen zelfs een plas-de-jasmijnplant-onder team. Arthur is dan weer even een echte hond en Wayne wordt geaccepteerd.á

Zoe en Uschi

Goedemorgen,


Bijgaand een paar fotoĺs van de boxers Zoe en Uschi. Het gaat prima samen met onze honden.áZe voelen zich al aardig thuis en zijn helemaal gek met Uschi, mijn vrouw, en vertrouwen mij nog niet helemaal. Als ik ze uit wil laten wil Zoe niet mee en moet ik haar aan de riem mee naar buiten nemen en dan gaat het prima. Dit gaat al steeds beter, het zijn hele lieve honden die wij niet meer willen missen.

Groeten,

Theo Deterd

Dwarrel en Diesel

Hoe gaat het met jullie?
Ik dacht ik stuur jullie weer even een mailtje over hoe het met de katten gaat.
Ze groeien erg goed en hebben het nogsteeds erg naar hun zin!
Ze hebben erg veel speeltjes gekregen van vrienden/familie van ons en vermaken
zich prima.
Ze stoeien, spelen, slapen en eten samen, het zijn echte broers!
Ze blijven dingen uitproberen en ontdekken, erg leuk om te zien!

Groetjes, Selma

© Dierenasiel Canina VZWWebsite ontwerp en realisatie door WaterFire